Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lidércfölde (Hollow Fields) (MAGYAR)

2011.11.26

LIDÉRCFÖLDE

Lidércfölde 1.

Lidercfolde1
 

Madeleine Rosca: Lidércfölde 1. kötet

 

 

Sorozat: Lidércföldehollow_fields___lucy_by_clockwork7.jpg

Tartalom: A kis Lucy Snow-nak a városka barátságos általános iskolájában kellett volna eltöltenie egy kellemes első napot; de ehelyett a sors bizarr tréfájának köszönhetően Miss Weaver intézetébe került, a Tudós és Etikátlan Tehetségek Akadémiájára, amit úgy is neveznek: Lidércfölde. A Senkifalva peremén fekvő zord internátust az alattomos Gépmesterek irányítják, és céljuk, hogy kineveljék az őrült tudósok és elvetemült zsenik új generációját! Itt olyan tárgyak vannak, mint az Élvepreparálás, a Fajok közti szervátültetés vagy a Gyilkológép-építés, és Lucynak hamar bele kell tanulnia, ha kedves az élete. Ugyanis minden iskolai hét végén a leggyengébb tanulót büntetésből a szélmalomba küldik – és onnan eddig még egy gyerek sem tért vissza!


( a képen Lucy Snow, Mr. Bleak, és a táskán kulcstartó formájában Stich látható! )

 

Lidércfölde 2.

 
 

Madeleine Rosca: Lidércfölde 2. kötet

 

 

Sorozat: Lidércföldelidercfolde-1-oldal.jpg

Tartalom: Ahogy fokozatosan fény derül Ms. Weaver múltjának sötét titkaira, Lucyra hárul a feladat, hogy mozgósítsa iskolatársait a Gépmesterek gonosz machinációival szemben. De hogyan állíthatná a maga oldalára Summert, a legbefolyásosabb lányt az iskolában, amikor éppen ő Lucy legnagyobb ellensége? És ki az a titokzatos kísértet, aki a szélmalomból visszatérve vészjósló figyelmeztetést hoz Lucynak?

 

 

( ez egy részlet az eredeti mangából, a képen a 'hölgy' Ms. Weaver )

 

Lidércfölde 3.

Lidercfolde3_fed.indd

Madeleine Rosca: Lidércfölde 3. kötet

Sorozat: Lidércföldeclaude-mc-guinty.jpg

Tartalom: Miss Weaver végre feltárja borzasztó magánkísérletének igazi célját, miközben Lucy és Claude a szélmalomban raboskodik, és még a vártnál is szörnyűségesebb sors vár rájuk! Váratlanul segítséget kapnak, de vajon képesek lesznek-e a Gépmesterek fölé kerekedni, vagy Lidércfölde minden diákját feláldozzák a tiltott tudományok oltárán? A megoldás talán a Miss Weawer és Doktor Bleak közti titokzatos kapcsolatban rejlik, melyet a múlt sűrű homálya fed. Lucynak minden bátorságát össze kell szednie, hogy még egyszer és utoljára szembeszálljon Miss Weaverrel, és megmentse Lidércfölde diákjait.

( a képen Claude látható! )

 

A Japán Külügyminisztérium manga pályázatának második, egyetlen nem ázsiai helyezettje.

MINDENKINEK SZEMÉJESEN AJÁNLOM!!!